pull-icon
Boligpakken logo ikon

Navigation

Navigation

Opret bruger Log ind

Tilmeld din virksomhed

Du skal tilmelde din virksomhed boligpakken hvis du ønsker at få en professionel virksomhedsside, hvor dine nuværende og fremtidige potentielle kunder har mulighed for at hente tilbud, give feedback af din service, finde kontaktoplysninger og se billeder m.m. af din virksomhed.

Tilmeld din virksomhed

Byd ind på opgaver

Når du har tilmeldt din virksomhed bliver du præsenteret for et unikt udviklet kontrolpanel, hvor opgaver der er i udbud bliver vist. Her har du mulighed for, at læse opgavebeskrivelser og byde ind på opgaver.

Modtag flere ordre

Hos Boligpakken hjælper vi dig med at skabe flere ordre og troværdighed blandt dine kunder. Du er selv ansvarlig for, at sende skarpe tilbud ud på de opgaver der passer dig, men vi sørger for at kunderne kan finde dig!

Boligpakken er stadig i sit tidlige stadie og vi ønsker at give virksomheder den absolut bedste oplevelse. Vi har derfor sørget for åben oprettelse af alle virksomheder så de gratis kan benytte sig af vores system.

Tilbuddet kører indtil vi som formidlingsplatform kan levere en service der skaber større værdi for din virksomhed end der er af omkostninger.