pull-icon
Boligpakken logo ikon

Navigation

Navigation

Opret bruger Log ind

Vilkår og betingelser ("Vilkår")

Sidst opdateret: 16. december 2016

Læs venligst disse vilkår og betingelser ("Vilkår", "Vilkår og betingelser") omhyggeligt, før du bruger https://boligpakken.dk hjemmeside ("tjenesten"), som drives af boligpakken.dk ( "os", "vi" eller "vores ").

Din adgang til og brug af tjenesten er betinget af din accept af og overholdelse af disse vilkår. Disse vilkår gælder for alle besøgende, brugere og andre, der har adgang til eller bruger tjenesten.

Ved at gå ind på eller ved at bruge tjenesten accepterer du, at være bundet af disse vilkår. Hvis du er uenig med nogen del af de vilkår så kan du ikke få adgang til tjenesten.

Konti

Når du opretter en konto hos os, skal du give os oplysninger, der er nøjagtige, fuldstændige og aktuelle på alle tidspunkter. I modsat fald er de i strid med de vilkår, som kan resultere i øjeblikkelig opsigelse af din konto på vores tjeneste.

Du er ansvarlig for at sikre den adgangskode, du bruger til at få adgang til tjenesten og for aktiviteter eller aktioner under dit password, om din adgangskode er med vores tjeneste eller en tredjepart service.

Du accepterer ikke at afsløre din adgangskode til nogen tredjepart. Du skal straks underrette os ved ethvert brud på sikkerheden eller uautoriseret brug af din konto.

Links til andre web-steder

Vores tjeneste kan indeholde links til tredjeparts websteder eller tjenester, der ikke ejes eller kontrolleres af boligpakken.dk.

boligpakken.dk har ingen kontrol over, og påtager sig intet ansvar for indholdet, fortrolighedspolitik eller praksis af enhver tredjeparts websteder eller tjenester. Du anerkender og accepterer, at boligpakken.dk ikke er ansvarlig eller erstatningspligtig, hverken direkte eller indirekte, for eventuelle skader eller tab forårsaget eller påstås at være forårsaget af eller i forbindelse med brug af eller tilliden til sådant indhold, varer eller tjenester til rådighed på eller gennem sådanne hjemmesider eller tjenester.

Vi anbefaler dig at læse de vilkår og betingelser og fortrolighedspolitik af tredjeparters websteder eller tjenester, som du besøger.

Afslutning

Vi kan opsige eller suspendere adgang til vores service umiddelbart uden forudgående varsel eller ansvar, uanset årsag, herunder uden begrænsning, hvis du overtræder vilkår.

Alle bestemmelser i betingelserne, som ifølge deres natur skal overleve opsigelse, herunder, uden begrænsning, ejerskabs bestemmelser, garanti- ansvarsfraskrivelser, godtgørelse og ansvarsbegrænsninger.

Vi kan opsige eller suspendere din konto med det samme, uden forudgående varsel eller ansvar, uanset årsag, herunder uden begrænsning, hvis du overtræder vilkår.

Ved opsigelse, vil din ret til at bruge tjenesten straks ophøre. Hvis du ønsker at opsige din konto, kan du blot afbryde brugen af ​​tjenesten.

Alle bestemmelser i betingelserne, som ifølge deres natur skal overleve opsigelse, herunder, uden begrænsning, ejerskab bestemmelser, garanti- ansvarsfraskrivelser, godtgørelse og ansvarsbegrænsninger.

Lovvalg

Disse vilkår er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i Danmark, uden hensyn til konflikt af lovbestemmelser.

Vores manglende håndhæve af en rettighed eller bestemmelse i disse vilkår, vil ikke blive betragtet som en afkald på disse rettigheder. Hvis en bestemmelse i disse Vilkår er ugyldige eller ikke kan håndhæves af en domstol, vil de resterende bestemmelser i disse Vilkår være gældende. Disse vilkår udgør hele aftalen mellem os vedrørende vores tjeneste, og tilsidesætter og erstatter alle tidligere aftaler, vi måtte have mellem os med hensyn til tjeneste.

Ændringer

Vi forbeholder os ret til efter eget skøn at ændre eller erstatte disse vilkår til enhver tid. Hvis en revision er materiale vil vi forsøge at give mindst 15 dages varsel forud for eventuelle nye vilkår træder i kraft. Hvad der udgør en væsentlig ændring vil blive fastlagt efter eget skøn.

Ved fortsat at få adgang til eller bruge vores tjeneste efter disse revisioner træder i kraft, accepterer du at være bundet af de ændrede vilkår. Hvis du ikke accepterer de nye vilkår, skal du stoppe med at bruge tjenesten.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om disse vilkår, bedes du kontakte os.